គ្រឿងផ្សំ
·
ខ្ទឹមស ៦កំពឹស
·
ឫសវ៉ាន់ស៊ុយ ២
·
ម្រេចគ្រាប់ ២ស្លាបព្រាបាយ
·
ប្រេងខ្យង ២ស្លាបព្រាបាយ
·
ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាបាយ
·
ស្ករស ១ស្លាបព្រាបាយ
·
ពងមាន់ ១គ្រាប់
·
ស្លឹកខ្ទឹមចិញ្ច្រាំ ២ដើម
·
នំប៉័ងសាំងវិច ១០បន្ទះ
·
ទឹកខ្មេះបន្តិច (សម្រាប់ដាក់ខ្លាញ់ពេលចៀន)
វិធីធ្វើ៖
១. យកនំប៉័ងសាំងវិចមកកាត់ជា
៤ចំណិតក្នុងមួយបន្ទះ រួចយកទៅហាលថ្ងៃ ឬទុកឲ្យស្ងួតល្អ។
២. បុកឫសវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស
និងម្រេចគ្រាប់ឲ្យម៉ដ្ឋជាមួយគ្នា។
៣. យកគ្រឿងដែលបុករួចមកលាយជាមួយសាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ
ដាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវ ប្រេងខ្យង ពងមាន់ និងស្លឹកខ្ទឹម កូរឲ្យចូលគ្នា។
៤. ដួសសាច់ជ្រូកដែលលាយគ្រឿងហើយមកប៉ាតលើនំប៉័ង។
៥. យកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់
ល្មមក្ដៅដាក់ទឹកខ្មេះចូលបន្តិច រួចហើយដាក់នំប៉័ងចៀន
ដោយដាក់ខាងផ្នែកសាច់ជ្រូកឲ្យបានក្រៀមល្អបន្តិច។
៦. ឆ្អិនរួចរៀបដាក់ចាន
ញ៉ាំជាមួយទឹកជ្រលក់មាន់ដើម្បីទទួលបានរសជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់។
No comments:
Post a Comment